TENNIS

K. Stade Leuven T.C. is een tennisclub pur sang. Al meer dan 120 jaar brengen wij tennisspelers van alle niveaus bij elkaar in onze gezellige familieclub.

Toch een ongevalletje gebeurt op de club of onderweg dan vind je hier (na inloggen) alle informatie omtrent de sportongevallenverzekering inbegrepen in je lidmaatschap


LIDMAATSCHAP EN/OF TENNISVELD RESERVEREN

K. Stade Leuven T.C. heeft 10 perfect onderhouden tennisvelden met gravelondergrond. 3 tennisvelden zijn permanent overdekt en in het winterseizoen worden er nog eens 4 extra velden overdekt. Wil je als lid of niet-lid een tennisveld huren in het zomer- of winterseizoen?

TENNISLESSEN

Van recreatieve tennissers tot competitiespelers, van de allerkleinsten tot de senioren. Onze tennisschool in Leuven staat bekend om haar kwalitatief en kwantitatief aanbod. Wil je inschrijven voor privé tennislessen, duolessen of groepslessen? Stel zelf jouw lespakket samen.

TENNISKAMPEN & STAGES

Tijdens elke schoolvakantie worden er tenniskampen en tennisstages georganiseerd voor competitiespelers, volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) van alle niveaus. In de paasvakantie en tijdens de zomerperiode kunnen ook niet-leden inschrijven voor een tenniskamp.

INTERCLUB

Tennis is een individuele sport, maar tijdens de interclubcompetitie komt de teamspirit naar boven! Voor elke leeftijdscategorie kan je een interclubploeg samenstellen waarmee je het opneemt tegen andere tennisclubs uit dezelfde poule. Fun en sportiviteit verzekerd!

G-TENNIS

K. Stade Leuven T.C. heeft aangepaste faciliteiten (kleedkamer, sanitair, toegang tot de bar en velden) en specifiek opgeleide trainers om onze G-tennissers, personen met een verstandelijke of fysieke beperking, professioneel te begeleiden op en naast het tennisveld.

TENNISTRAINERS

Onze club kreeg de onderscheiding Erkende Tennisschool en Erkende Toptennisschool met het label 'Kids Development Training Center'. Dit is te danken aan ons team van gediplomeerde tennistrainers dat zich dag in, dag uit inzet voor al onze spelers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x