TENNISLESSEN

Tennisles voor kinderen, jeugd, volwassenen of senioren in Leuven gezocht? Start jouw tenniscarrière bij K. Stade Leuven T.C.! Onze tennisschool heeft sinds jaar en dag een fantastische reputatie en begeleidt elke speler op zijn of haar niveau. We hebben de kwaliteitslabel "Jeugdvriendelijke opleidingsclub Goud alsook Performance Training Center" van Tennis Vlaanderen ontvangen. Kies je voor privé tennislessen, duolessen of groepslessen? Ben je een beginnende tennisser of wil je trainen op competitieniveau? Heb je een fysieke of verstandelijke beperking? Welkom bij de Stade Tennisschool, een club voor iedereen met een hart voor tennis.

TENNISLES LENTE

TENNISLES LENTE

Om jouw lentelessen (april tot juni) te boeken, moet je eerst jouw lidmaatschap activeren bij Tennis Vlaanderen. Daarna stel je je lespakket samen op basis van jouw leeftijd en je niveau.

TENNISLES WINTER

TENNISLES WINTER

Het winterseizoen (oktober tot maart) is ideaal om te trainen en je voor te bereiden op de tornooien en interclub. Voor kids, jeugd en volwassenen is er een uitgebreid aanbod tennislessen.

TENNISKAMPEN & STAGES

TENNISKAMPEN & STAGES

Tijdens alle schoolvakanties worden er verschillende tenniskampen en tennisstages (kids, jeugd en volwassenen) georganiseerd. Er is ook een buitenlandse tennisstage voor competitiespelers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x