Aandachtspunten en wist-je-datjes

Wist-je-datjes

… de club sinds begin mei beschikt over een 10e tennisterrein en daarmee de terreinnummering diende aangepast te worden. De terreinen in de statiefhal werden hernoemd naar T8, T9 en T10. Het extra terrein kreeg de nummering T7 toegewezen en zal in de winter samen met T5 en T6 overdekt worden door een volledig nieuwe blaashal. Vergis je dus niet! T7 is tijdens de zomerperiode niet indoor maar outdoor

… het reservatiesysteem je als lid automatisch het recht geeft meerdere toekomstige reservaties te boeken rekening houdende met volgende mogelijkheden:

  • 1 reservatie binnen een periode van 144u (6dagen)
  • 2 bijkomende reservaties binnen een periode van 36u

… sinds dit jaar niet-leden een onbeperkt aantal keren kunnen komen spelen op de club als gastspeler na reservatie door een aangesloten lid aan 10eur/u

… terreinen die 2 dagen voor het feitelijke speelmoment sinds dit jaar ook door niet-leden gereserveerd kunnen worden via mijnterrein.be  (onderdeel van de Tennis Vlaanderen website) aan 20eur/u. Afhankelijk van de terreinbezetting kan de club beslissen hier verdere beperkingen op te leggen betreffende mogelijke timeslots en maximaal aantal reservaties per dag of per uur

… gastspelers of personen die los reserveren, maar niet aangesloten zijn via een andere club bij Tennis Vlaanderen, niet verzekerd zijn voor eventuele sportongevallen

Al deze aanpassingen werden verwerkt in de update van het reservatiereglement

Aandachtspunten

  • Zorg voor gepast schoeisel met een vlakke zool geschikt voor gravelbanen. Afwijkende zolen kunnen moeilijk herstelbare schade aan de terreinen berokkenen terwijl wij als één van de weinige clubs voor aanvang van elk zomer- en winterseizoen de terreinen volledig laten heropmaken.


  • Zorg dat de personen die op het terrein staan te spelen steeds overeenkomen met de personen op de reservatie. Is er een last-minute wijziging dan kan je dat nog steeds aanpassen net voor aanvang van je speeluur.


Alleen zo kan een correcte en gelijke behandeling van leden, gastspelers en losse terreinhuurders tot stand komen.

Zowel In het geval van foutief schoeisel als van foutieve reservatie kan het barpersoneel of één van de aanwezige bestuursleden de toegang tot het terrein verbieden.


  • Beperkt je bij droog weer niet alleen tot het slepen van het terrein en het vegen van de lijnen maar sproei ook de volledige oppervlakte tot je net geen plassen ziet. Het is aangenamer spelen op een niet stoffig terrein en je vermijd zo dat al te veel gravel van het terrein wordt geblazen door de wind.


Zo kunnen we samen zorgen voor immer kwaliteitsvolle gravelbanen waarop het aangenaam spelen is voor iedereen.


  • Wie deelneemt aan de lentelessen is ook verplicht lid te worden van de club. Vergeet dus zeker niet het lidmaatschap in orde te brengen www.tennisvlaanderen.be


Na inloggen of aanmaken van een account ga je naar “zoek -> Club” en geef je clubnummer 7001 in. Klik nu op de knop “zoeken” en op de volgende pagina op “7001”. Je krijgt nu alle tarieven te zien met onderaan de knop “Abonnement aanvragen”. Nadat je hierop hebt geklikt kan je het gepaste tarieven aanduiden en doorgaan naar de online betaalmodule.

Van zodra de betaling is uitgevoerd kan je onmiddellijk genieten van alle voordelen van je lidmaatschap:

je kan terreinen reserveren via het online reservatiesysteem.

  • je bent verzekerd tegen eventuele ongevallen die zich zouden kunnen voordoen tijdens het tennissen of de weg van en naar een tennisclub of tennisactiviteit.
  • je kan inschrijven voor en deelnemen aan allerhande activiteiten en promoties van Tennis Vlaanderen zoals tornooien, fundays, teamcompetities, etc.
  • je kan inloggen op de www.tennisvlaanderen.be waar je jouw prestaties, klassementsberekening, tornooi-inschrijvingen, interclubploeg, voordelen, enz. kan bekijken.
Aandachtspunten en wist-je-datjes

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x