SPONSORING

K. Stade Leuven T.C. kan rekenen op een rijke traditie met een sterk ledennetwerk dat zich vrijwillig inzet om de werking en de uitbouw van de club te ondersteunen. Maar dit is niet voldoende! Wij zoeken lokale ondernemingen die door sportsponsoring hun naamsbekendheid willen verhogen en hun schouders willen zetten onder onze sociaal geëngageerde club. Daarnaast hebben we ook een Trooper-account waarmee leden onze clubkas kunnen spijzen.

SPONSORING VIA TROOPER

Alle leden van K. Stade Leuven T.C. kunnen onze club sponsoren door te … shoppen! Jawel, via de Trooper-website heb je toegang tot alle bekende webshops in de categorie eten & drinken, cadeaus, fashion, hobby en vrije tijd. Je vindt er webshops zoals Bol.com, Booking.com, Coolblue, Zalando, A.S. Adventure, … Telkens wanneer jij je bestelling wil plaatsen op één van deze webshops, surf je eerst naar Trooper, je kiest ‘Stade Leuven’ en vervolgens klik je op de webshop die je nodig hebt. Wanneer je afrekent, gaat er automatisch een percentje naar onze clubkas zonder dat je een eurocent meer betaalt. Een win-win dus!

Check it out: https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/kstadeleuventc

SPONSORING VOOR BEDRIJVEN 

Qua visibiliteit zit je bij K. Stade Leuven T.C. goed!

Er zijn verschillende mogelijkheden om op en rond het veld jouw bedrijf in de kijker te zetten door middel van publiciteitspanelen, winddoeken en spandoeken. Er is ook de mogelijkheid om jouw zichtbaarheid te vergroten via onze digitale media (website, nieuwsbrief, sociale media). Dagelijks bezoeken honderden mensen onze club en onze website heeft meer dan 3000 views per maand. Er zijn al sponsormogelijkheden vanaf € 280/jaar. Benieuwd naar onze formules? Neem contact op met onze sponsorverantwoordelijke:

Chris Bouman | GSM 0478 22 17 16 | sponsoring@stadeleuventennis.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x