Bar

 

Nieuwtjes van de bar

Bieren van ’t vat
U kan in de cafetaria/bar genieten van drie bieren van ’t vat.
Een lekkere frisse Stella, een Triple d’Anvers en een dobbel palm.
Triple d’Anvers is een echte Belgische tripel, met een Antwerps accent. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan ’t Stad.
In 1947 lanceerde meesterbrouwer Alfred Van Roy de Dobbel PALM als eindejaarsfeestbier om de 200ste verjaardag van de brouwerij te vieren. Hij bood het zonder meerprijs aan, als blijk van dank aan al zijn trouwe klanten. Het bier was zo succesvol dat hij er een jaarlijkse traditie van maakte.
Dobbel PALM is een amberbier van hoge gisting, met een nog meer uitgesproken mouten hopkarakter dan PALM. Dobbel PALM is met een alcoholvolume van 5,7 % het ideale degustatiebier voor de eindejaarsdagen.
Kom zeker eens proeven van onze lekkere bieren van ’t vat.

Waar is da feestje?
Familiefeest, verjaardagsfeest, communiefeest noem het maar op je kan het in cafetaria/bar laten doorgaan.
Hoe?
Je doet tijdig de aanvraag.  Dit kan je op twee manieren via mail info@stadeleuventennis.be of aan Tokke (barman).
Er is geen kostprijs voor de zaal de dranken moeten wel genomen worden aan de toog.
Er wordt een overeenkomst opgesteld.
Wil je eten serveren geen probleem.
Er zijn meerdere opties mogelijk.

  1. Je zorgt zelf voor een traiteur (geen mogelijkheid tot keuken te gebruiken)

Je neemt contact op met het feestcomité, feestcomitestadeleuven@gmail.com en zij zorgen in samenspraak met u voor een aangepaste formule.  Dit kan gaan van een buffet naar een warm/koud menu, zoet of zout.  Er wordt dan een vrijblijvende prijsofferte gemaakt.

 

BIER VAN DE MAAND QUADRUPEL

 

Quadrupel is een zwaar bovengistend bier met een alcoholpercentage van 10% of meer. Hiermee bevat quadrupel een hoger alcoholpercentage dan dubbel en tripel. Er is weinig overeenstemming over de status van quadrupel als afzonderlijke biersoort.

Quadrupel is de merknaam van het seizoensbier La Trappe Quadrupel, dat wordt gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven in Berkel-Enschot.Sponsors