News

Aanmelding vrijwilligers Flanders 25


24/07/2019 -Aanmelding vrijwilligers Flanders 25

Beste Stade leden,
Om het FLANDERS 25 – ITF3 Internationaal rolstoeltennistornooi” opnieuw tot een grandioos succes te maken op Stade zoeken we nog heel wat helpende handen voor de periode van WOENSDAG 24 JULI tot en met ZONDAG 28 JULI.
Om voor alle rolstoeltennisers een uiterst aangenaam verblijf op Stade te garanderen zoeken we nog hulp voor zeer uiteenlopende functies.
Loop dus even door de volledige lijst aan functies (ballenrapers, drivers, catering personeel, speelklaar maken van terreinen, …) op https://forms.gle/VBcG3U7HGwY6LVyM8  en meld je aan als vrijwilliger.
NIEUW: Op algemene vraag van de spelers en speelsters zoeken we dit jaar ook heel wat HITTING PARTNERS om ’s ochtends op te warmen of een training af te werken later op de dag. Heb je minstens 20 klassementspunten (of denk je dat el waard te zijn) dan kom je hiervoor al in aanmerking. Zeker een aanrader voor onze jeugdige spelers!
Heb je wel interesse maar kan je niet de volledige vier dagen, geen probleem. Je beschikbaarheden kan je simpelweg bij je functievoorkeur tijdens het aanmelden
 
De eerste inschrijvingen zijn ondertussen ondertussen binnen en het beloofd alweer een uiterst sterk bezet tornooi te worden met deelnemers uit zowat alle continenten. De winnaar van vorig jaar en Stade-lid Jef Van Dorpe heeft ondertussen de stap gezet naar de absolute toptornooien en zal dit jaar niet deelnemen, maar heeft ons alvast beloofd regelmatig aanwezig te zijn om mee te genieten van de gezellige sfeer en top rolstoeltennis.
 
Extraatje? Net als vorig jaar zullen de scores van alle wedstrijden ook dit jaar via de Live Scoring punt per punt  in real-time gevolgd kunnen worden via de website.
 
Help ons dit top-event tot een top-organisatie te maken zodat we jaar na jaar mogen groeien in kwaliteit van spelers!
 
Met dank aan de sponsors die de organisatie van dit event mede mogelijk maken.
 
Sportieve groeten,
Voor K. Stade Leuven T.C.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Gert Vanderlinden
Secretaris – K. Stade Leuven TC
+32 477 46 23 83