News

Zomerlidmaatschap 2019


01/04/2019 -Vanaf 1 april gaat opnieuw het outdoor seizoen van start.

Om na 31 maart terreinen te kunnen reserveren en/of te kunnen deelnemen aan interclub en lessen dient u uw lidmaatschap tijdig in orde te brengen via "My Stade".

Een extra woordje uitleg over hoe je je lidmaatschap digitaal in orde dient te brengen kan je vinden op de webpagina "tarieven".  Daar kan je ook een overzicht van alle tarieven.

Eens u uw lidmaatschap hebt aangevraagd, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Zo kunnen we op basis van de gestructureerde mededeling uw betaling snel en correct verwerken.

Mogen we u ook vragen de vermelde gegevens na te kijken en aan te passen waar nodig zodat we steeds beschikken over de meest recente contactgegevens. Ook merken we dat regelmatig nogal onzorgvuldig wordt omgesprongen met het invullen van de geboortedatum en adres.

Voor een vlotte clubwerking en correcte communicatie is het belangrijk dat u uw gegevens (inclusief uw adres) steeds up-to-date houdt, zowel op "My Stade" als op www.tennisvlaanderen.be

Indien u nog vragen zou hebben of problemen zou ondervinden kan u hiervoor bij onze secretaris, Gert Vanderlinden, terecht via mail (info@stadeleuventennis.be) of op het clubsecretariaat.